Slöare

Igår va jag på (rid)kurs för Hinni, han va riktigt bra :). Riktigt kul, fast det regnade och va typ iskallt!! Nu är man lite taggad, fast det är låångt kvar till tävlingssesången dara igång igen.  När jag och natta kom hem till mig igår va vi iskalla så va bada  bubbel och basta. Finns det nått härligare än det!? Svårt att tro iaf! Åker till gävle imorgon, ska träffa några kompisar över haloween!
Puss på er <33

Utmanad!

Utmanad av : stockholmsjenna.blogg.se och Bästis Emmsanatpea.blogg.se

Regler:
Sätt in dessa regler & länka gärna den som utmanade dig.
Berätta 8 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
Utmana 8 st i slutet av inlägget igenom att skriva deras namn och länka dom.
Låt dom få veta att dom är utmanade!

1.  Älskar ben&Jerry, fishfood
2.  Ger aldrig upp saker som jag verkligen vill
3.  Tänker ofta lite för mycket
4.  hatar pinsamma tystnader, så kan prata på om hur knäppa saker som hellst om de behövs :P
5.  kort stubin
6.  Mumlar , och tänker högt
7.  Pratglad med alla, fast om jag gillar någon  glömmer jag typ alla ord eller nått:P
8.  Blir en annan person i stallet , än jag är i skolan

Utmanar:
http://nniklasson.blogg.se/
http://feliciamidthun.blogg.se/
http://simonssons.blogg.se/
http://livilu.blogg.se/
http://eddenplays.blogg.se/
http://sjakobsen.blogg.se/
http://soliigt.blogg.se/
http://tjugominuter.blogg.se/

Emmsan :)

Älskar dig bästis , kom hem jag saknar dig <33'

(emmsanatpea.blogg.se)

Sagor

Sagor slutar alltid med "sen levde dom lyckliga i alla sina dagar", Har ni någonsin hört en sann historia som slutar så? Jag tror livet inte är någon saga, inte för någon av oss. När man va liten älskade man sagor. Man älskade dom för att man trodde att dom va sanna, man visste inte bättre. Man satt och drömmde om att bli prinsessan som fick prinsen och föralltid levde lyckliga. Sakta försvann drömmarna om prinsen, för sakta fick man uppleva verkligheten.

Still you make me believe in fairytales <3

Jesses

Hemma igen :). Ska ut och äta på Jesses med släkten ikväll, gammelmormor fyller 97. Tänk hon har levt 6 gånger så länge som jag, och jag tycker att jag har varit med om mycket lixom:P. Men nu ska jag gå och byta kläder och göra mig i ordning. Puss på er. <3

Höst lov!

Glad idag:) , hade poker kväll med flickorna igår, eller vi skulle ha pokerkväll men det blev inte så mycket av det.. Vi satt mest och prata, jag johanna och åsa. Känns bra att ha dom tbx!! För dom som inte visste har vi varit osams i nästan ett halv år. Men nu är vi vänner igen, kanske bättre vänner än vi någonsin varit! Har kännt åsa sen 6:an och Johanna sen vi var 4år.  Aldrig mer eller hur flickor? :)
Skulle igentligen åkt till stallet idag, men det blev inget. Min tränare ringde och fråga om jag ville ha hennes häst Isak denhära veckan =D. Hon kör över  honom imorgon:)! Så åker till stallet imorgon ist och sen blir det nog rätt mycket stall i veckan! Älskar den hästen, Så tack annika för att jag får ha honom i veckan!!  
Har nästan bestämmt mig, för vilket gymnasium jag vill gå på. Tror att det blir Wången, det är ett Islandshästgymnasium i typ norrland, internat såklart. Förut va jag helt säker på att jag ville gå där, mest för att jag ville härifrån.. Nu när allt är så mycket bättre här blev jag inte lika säker. Men jag tror ändå att det är det bästa, iaf om jag vill sattsa på hästarna! Och är nästan säker på att det är det jag vill. Men har lite tid att fundara på, kanske hinner ångra mig. Allt man vill kan man, får inte glömma det! 
Nä nu ska jag försöka få tag på Natts, kolla om hon har lust att hitta på någonting kanske :)
PussPuss <33

Lugg!


aldrig mer!

Läste en väns blogg igår, den fick mig att inse. Inse att mina problem är så små. Så små att dom inte borde få räknas som problem. Den fick mig också att inse vad jag för en sekund hade glömmt bort. Jag hade glömmt va som gjorde mig lycklig och vad som betyder mest i mitt liv. Mina hästar betyder allt för mig. För att må bra måste man ha nått i livet som gör en lycklig. Som får en att kunna njuta av andra saker. Hästarna gör mig lycklig. Dom får mig att må bra, dom får mig att kämpa när jag igentligen inte orkar kämpa längre. Jag behöver dom lika mycket som dom behöver mig. Det är inte för att jag tycker att det är så jätte kul att rida(tycker det är kul, missuppfattainte) som jag är där nästan alla dagar i veckan och inte därför jag spenderar så mycket tid och hela mitt liv. Det är för att dom får mig må bra, dom kämpar för mig lika mycket som jag kämpar för dom. Och när jag är i stallet kan jag glömma allt annat i livet. Då finns det inte. Hur kunde jag glömma det?.
Jag kan inte mer än att vara lycklig över att i hela mitt liv har dom funnits där och fått mig att le. Så nu ska jag aldrig mera glömma!



Stan med emma

Kom nyss hem från stan. Emma och jag åker alltid in på tisdagar och pluggar på nått mysigt cafè, okej denhär gången blev det TacoBar för vi va så hungriga(a). Innan vi gick och käka kolla vi lite kläder. Emma du är fan hopplös när det gäller att köpa kläder!!
Hon köpte allt som hon tyckte va fint, inga undantag! Vi gick in på FirstFeet(eller vad de nuh heter), iallafall skopunkten, emma hittade ett par fina vinterstövlar, (hon har redan några nya par). Men nej, dom 'skulle' hon bara ha! Ja sa till henne att hon skulle ångra sig om ca 10 minuter, för det gör hon alltid. Men nej,nej hon va helt säker på att hon ville ha dom.  Och va händer? jo när vi har gått till gina, då kommer hon på att hon ångra sig och måste springa tillbaka och lämna tillbaka dom.. Hahah du är så knäpp gumman men jag älskar dig ändå ;).

Justja jag klarade nog matteprovet ganska bra :D!! 1:a gången jag är nöjd med ett matteprov, lovar att jag kommer få alla fel bara för de.. Bruker alltid vara dåligt när det känns bra.  

Har börjat vänja mig med min lugg, måste fortfarande stanna vid alla speglar och fixa till den, men annars så :)
Oj nu kommer mamma med Pizza, ska gå ner och äta,  PussPuss <33

Typiskt!

Fan varför ska allt vara på samma kväll!? varför måste man ha matteprov dagen efter Derby och Prison Break ?
Kom hem kl 19 och hade väll typ ätit klart 10 minuter innan matchen börja klockan 8. Försökte plugga matte och kolla sammtidig, gick åthelvette såklart. Sluta juh bara med att jag satt och kolla på matchen.. Nu vet jag fan inte va jag gör, kollar inte på matchen och pluggar inte matte ? Hur dum e jag igentligen ? . . Juste Prison Break börjar idag :D kl 22.00 på 3:an , hade varit jävligt glad om jag inte hade haft några läxor och prov att plugga till!! Haha, juste mitt n' ite äta godis löfte' gick åt helvette.. jag bestämde igår kväll att jag skulle sluta äta onyttiga saker som typ godis, men va händer ? jo Johanna och jag sitter på bussen till skolan och hon hitta nån chokladgrej i sin väska så vi dela på den. Sen kommer man till stallet efter skolan och är jättehungrig, såklart proppar man i sig lite till godis då.. Sen så sitter jag vid brorsans data nu och det ligger en marabou mjölkchoklad brevid datan... Äter typ mer godis när jag bestämer mig för att inte göra det!
Nu ska jag gå och kolla vad det står i matchen, sen måste jag väll fortsätta med matten :'(.  Puss på er <333



Klippt lugg!!!!!!!!

Jag vågade :D , Johanna klippte den på matten, med skolsax :O !! Men det blev ganska bra :). Dumma Rbin tycker att jag ser ut som en porrstjärna som ska spela söt skolflicka , Tack för den lixom!!  
Har lunch nu, va nån äcklig  kebabpizza..  
Imorgon har jag matteprov, måste hem och plugga efter stallet.. Det är lixom vad jag har att se fram imot!
Aja, lägger in bild på frissan sen, PussPuss


Vill Tillbaka!!!

Nu när man kommit hem från Turkiet igen känns det som att det är 10 gånger kallare i Sverige!!
Tänk om Sverige kunde vara så där varmt, fan vilket mycke bättre land det skulle vara. Fast då skulle väll vårat lilla land bli överbefolkat... Men det är väll ingen risk nu när Sverige är typ 'riskera att frysa ihjäl' kallt!? Eller,, jag skulle iochförsig
inte vilja flytta till Turkiet, men vara där nån månad lite då och då vore juh inte helt fel!!

trååååkiga söndag!

Nu har jag gjort klart nästan all engelska, Duktig Johanna!! Japp nu är jag stolt över mig själv :). Men hat inte pluggat nån matte eller no :/, men jaja. Natta gick hem för ett tag sedan, jag blev väll lite tråkig när jag va tvungen att plugga.
Vi stod framför spegeln i morse och pratade om, om vi skulle passa i lugg.  Jag sa till natta att hon nog skulle passa superbra i lugg, så hon klippte lugg, och jag säger bara Vem hade rätt ;). Det blev super fint, okej lite sne blev den kanske, men fint ändå! Jag fegade ut såklart , så jag har kvar min vanliga frisyr, men om jag vågar kanske jag klipper mig ikväll. Vi får se. Vet inte om jag skulle passa, Natta trodde det men alla säger att man ser mycket yngre ut i lugg och är ju redan kort och liten så kanske inte är så smart. Funderar fortfarande på om jag ska färga håret blont igen!? Men det va så jobbigt att färga om håret hela tiden och det blir juh oftast typ gult första gångerna man färgar. + att folk tar en mer seriöst när man är brunett!? Eller är det jag som har blivit smartare!?
Fyfan va skönt det ska bli att sova ikväll, somnade runt 2, 3 igår. Måste sova mer så jag inte somnar på lektonerna, fattar inte hur jag alltid lyckas göra det ? Men det är iochförsig ingen risk nu när jag sitter brevid Marc!!

Justja hittade en ett år gammal bild på mig och marc, kolla hans hår :P >



Wanted

Kom nyss hem från bion, såg ju Wanted.  Och nej, den va inte så bra som alla säger! Jag tycker att det var för mycket pangpang och lite för overkligt. Har oftast inget imot action, men de finns ett  krav om de ska vara bra, det är att killen ska vara snygg. Killen i Wanted va bara mesig och ganska halvful.. Synd, men de va mysigt att gå på bio iallafall.
Jessica följde också med tillslut, men gick i slutat av filmen för att hinna med sista bussen hem. Stackarn, missa det bästa i filmen! Aja nu ska jag och natta hitta på någonting skojsigare än att sitta vid datan.
Sov sött <3


Heej igen!!

Now im back :) , hade inte tid att blogga, så tog bort bloggen , men saknar den så startade upp den igen , och kommer skriva så ofta jag kan!  
Yäss,  idag åker natts och jag till heron och kollar på bio. Wanted, alla tjatar om att den är så bra så det är väll bäst att se den! Har varit bio sugen hela dagen idag, så tack natts att du ville följa med! 

Har jätte problem med vad jag ska välja för gymnasium, har ingen aning om vad jag vill bli just nu. Ska man veta de när man är 15?, känns som att jag kommer hinna ändra mig 1000 gånger.
 Men men, får väll gå på den där gymnasiemässan och kolla så kanske jag fastnar för nått. I hope so, iallafall!

Just'ja,  va i stallet idag. Första gången på en vecka, har ju varit i Turkiet. Känns alltid lika segt när man kommer hem och ska rida första gången på länge. Känns som allt man tränat upp bara är borta.
Samma sak med skolan, fan va mycket man hinner missa på bara 4 dagar! Nu blir det att plugga som en galning för att hinna ikapp igen, smarta jag gjorde ju inte en läxa på hela veckan i Turkiet.


Några bilder från Turkiet,  vill tillbaka !! 
 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0