Glömmde en sak,

fan nu glömmde jag va jag glömmde , ehrm..

neej justja , min skola södertörns har tydligen den bästa skol maten, vill inte ens fundera på hur jävla äcklig mat andra skolor har eftersom jag tycker att vårann suger ;) går i södertörn för dom som missat ;) 
men nu ska jag äta äntligen puss <3

I taket lyser stjärnorna!

Tjaafaan, har varit jävligt dålig på att skriva här.. har nästan aldrig tid.. men när jag ibland får mina bloggryck så är den toppen (:, men nästan alltid kommer jag inte på att skit åh skriva. Har väll inte så mycket kul att skriva om nu heller men är flyförbannd( haha, härligt ord fan) så måste ju ta ut min ilska på nån(något) och sorry bloggen de blev du. Tyckte de va schysstare än att ta ut det på nån oskyldig familjemedlem (: .

Igår va jag och johanna åh kolla på I taket lyser stjärnorna :), jag måste erkänna att jag älskade filmen och tycker verkligen att alla ska gå och se den!! Inte bara för att det ver en jävla toppen film, utan oxå för att Tzatsiki (Samuel Haus som han igentligen heter) är med i filmen, och den som inte håller med mig om att han är het är jävligt konstig!

Lika sööt som man tyckte han va när man va liten, som man säger "vissa glittrar ett tag, medans andra glänser förevigt " tydligt exempel haha, (:




Åhhh hatar blattetjejer i gäng, när johanna och jag satt på en benk utanför biosalångerna, kom typ 7 blattetjejer. Dom gick och frågade alla runt oss om tio spänn eller cigg.. ( hur faan kan man sjunka så lågt så man går och tigger, tränar dom till tiden då dom måste gå och tigga på tunnelbanorna eller!?!) Iallafaall, dom fråga absolut inte snällt heller de va typ "hit med pengarna annars .. " ja ni vet nog hur det brukar låta! Dom skulle nog inte bangat på att slåss lite, som vi alla vet vågar dom ju bara slåss i gäng, annars är dom små kycklingar. Dom fråga iaf alla förutom oss..
Sen gick vi inn och satte oss på våra platser i biosalngen, de visade sig att charline som gick i samma skola som mig och johanna i femman satt på platserna brevid oss (: kulkul. Men sen kom blattejävlarna inn i biosalongen och dom kännde tydligen oxå charline.. Dom ville ju såklart sitta brevid henne( där vå då satt), så dom fråga (eller igentligen va det nog ingen fråga haha) om vi kunde byta platser med dom. Vi bah "a visst det kan vi väll, om platserna är brevid varann" (och tänkte väll yäss, nu slipper vi sitta här nere på rad 4a) dom bah "ahh det är dom såklart". Så vi bytte, men när vi hade gått upp en bit så visade det sig att platserna var på helt olika ställen :@!! Det slutade med att johanna och jag dela plats.. Säger bara att det va sista gången jag är snäll mot dom fan! Eller får väll hoppas att jag aldrig träffar dom igen!
Är inte rasist bara jäävligt förbanad haha ;D



Innan Johanna och jag drog på bio skulle vi laga midda tsm, och ha en liten mysig ferdags midda..
Johanna , - Jag är så jävla gryym på att laga mat, längtar tills jag flyttar hemifrån, kommer klara mig så jävla bra"
Ehrm jasså johanna.. hahah..
När johanna var klar med sin hemgjorda pasta sås(röra!?!) som hon hade blandat i lite allt möjligt i , tex ananas ost grädde mynta shit mm.. så kan jag ju inte påstå att jag älska den spec mycke om man säger så haha..
Men nästa midda lagas efter recept okeej ;)?

Juste när johanna och jag satt på bussen påväg hem från skolan ställde sig ett skiiit gulligt par framför oss, deras ögon bara lös av kärlek.. Man satt bara där och log för sig själv, och varken jag eller johanna kunde låta bli att glo lite.
Meen ååh när jag klev av bussen fick ja bara ångest över att jag aldrig hittar rätt kille.. Hittar aldrig nån som jag älskar på det sättet, funderar faan på om gud(som jag absolut inte tror på, så vafan tar jag upp honom för haha) glömmde att tillverka en kille som passar min hhaha.. killar är som parkeringsplatser dom bra e alltid upptagna och som lediga är bara skit (nä bara ohittbara för just mig kanske)..
Ähh im free and im festis !? typ



(Emma och jag om ni lyckades missa det)
haha enligt emma är vi för snygga för pojkaran, vet inte riktigt om det är sanningen men vaa faan det låter ju bra haha;D. Saknar faktist min lilla miss perfect som är sjuk och inte varit visat sig i skolan på ett tag! Krya på dig gumman <33

Haha faan va ere med mig, det här måste varit mitt årliga
bloggryck ;D men nu ska jag dra och proppa i mig onyttig men godmat pusss <33



Atletica

Kom nyss hem från Atletica, verkade faktist som en riktigt bra skola (:!! Så nu är mitt problem att välja vilken av skolorna jag ska ta som 1:a alternativ. humm..
Men fördelarna med atletica är väll att jag kan utbilda mig till klar reseledare jag går Turism/äventyr Hande&Admenistration, och det är najjs eftersom att jag har funderat lite på att bli det. Annars kunde jag ta spec idrott och då betygsätter min tränare mig, så man kan träna vidare på sin egna sport, riktigt bra de med ;)! Sen va det massa annat bra oxå men nu ska jag gå och duscha , så Puss på er <3333
Atleticas Hemsida


Puss på Linn (:

Linn lärde mig att göra länkar ;D (a) Taaack

Från skola, till skola

Sitter i skolan med linn och vi nördar oss en stund framför datan, medans vi väntar på att dom som har franska och Tyska ska sluta. När johanna och emma slutar ska vi dra till atletica och NTI på öppethus (:, hoppashoppas de är bra!
Vi hade vikarie i matte/No för att jasper va borta idag så Johanna och jag kolla på Ice Age 2 :D såå jäävla bäst film!! Grrymt rolig och man kan typ inte göra annat än att älska lilla Sid!! 





Pusss på er <33

Usch för Vinter!

Nu är jag super trött på snö hit och dit (slask hit och dit rättare sakt), fy faan för mörker! Det är ju som gjort för trista människor, alla blir ju helt deppade utan att igentligen tänka på det. Fast idag har jag varit på superhumör faktist :), inte ens när jag fick en blöt gren i skallen deppa jag, även fast min mascara rann ner för kinderna. Superfint ska ni veta;), folk måste ju trott att jag suttit och gråtit hela dan haha. Men ska iallafall till kungsberget med skolan snart, ska bli skoj, lite riktig snö iaf ! Efter det kan gärna sommaren komma, läängtar som bara den, men man fåår väll försöka ta vara på tristtiden och försöka göra den kul! Nu ska jag ge tillbaka datan till min otålmodiga bror ;) Puss på er <333

Piinsamt !!

Okej skämmde ut mig så jävla hårt idag ;o.. kan fortfarande inte fatta vad jag tänkte på!!

Va ju på öppethus på Djurgymn och John Bauer idag. På Djurgymn va det lugnt och fint men känndes inte riktigt som att det va min typ av människor där.. Men på John Bauer vare typ 1000 stycken som jag kännde där. Och fick såklart värsta paniik attacken, humm normalt!`?? Iaf, mamma hängde med för hon hade typ bytt pass på jobbet så hon skulle kunna komma, gullit att hon bryr sig men hade nog föredragit att gå med kompisarna men vah fan man kan ju inte säga nej när hon anstränger sig..  Iaf hade jag en såndär dag när man hellst vill vara själv.. Så fick som sakt lite smått panik för det va såmånga jag kände och mamma fatta såklart ingenting haha. Sorry alla, som jag kuta ifrån i panik det va inte planerat. haha kom inte ens ihåg vad jag tänkte. Kändes bara som att det va seriemördare som skulle mörda mig XD nä inte riktigt,  men vet faan inte ens sjäälv va jag höll på med.. haha faan va weard man kan va ibland. Men skolan verka Toppen och skulle lugnt kunna på placerad som etta påmin lista! Men ska kolla Atletica innan jag bestämmer mig (: !

PUSS <33


STRESSA inte ... lättare sakt en gjort!!

Heeejsan (:  , kom nyss hem från stallet. Trött som bara den och hungrig, jippie. Alla som känner mig vet ju hur tjurig jag blir när jag är hungrig! Men som tur är, e jag ensam hemma och har ingen att ta ut min ilskan på, tuur för min stackars familj. Brorsan och pappa är och kollar på djurgården- ? på hovet men kommer nog snart hem. Juste jag har skaffat en såndär bilddagbok , eller rättare sakt alexandra skaffa den åt mig (: Tack alex! Jag heter iaf Jochwii och lägg gärna till mig för jag känner mig lite ensam där, nästan alla mina vänner har inte bdb, vi kör på Facebook ist. Mycke bra sida men bdb är också helt okej enligt mej iaf.
Har blivit så stressad senaste tiden, nog för att jag just börjat skolan igen och dom öser prov och läxor över oss. Så nu på helgerna är man helt slut och sitter mest och stirrar och sover. Har nog inte riktigt kommit inn i skolans tempo riktigt eftersom att jag lata mig ordentligt på vinterlovet. Just denhär tiden på året kan man nästan börja böla för man längtar så mycket till sommaren

Snart ere daxx för mig att välja gymnasium, ännu en andledning till att jag är så stressad just nu.  Har typ inte en jävla aning om vart jag vill gå !? Har typ 4- 5 tänkbara alternativ;  atletica, internationella i liljeholmen, djurgymn, John Bauer, nackademin eller globen kunskaps... blää måste väll gå på 1000 sånnadära öppna hus och kolla.

3e anledningen till att jag är stressad är att Tävlingssesången snart börjar och måste få igång min lilla häst innan det..




Det sägs att stockholmare är mer stressade än alla som bor på "landet" eller vad man nu ska kalla
alla andra ställen i sverige, iallafall skulle jag nog må bra av lite tid på landet!!!

Imorgon skola igen

Idag har jag ridit Frallan som äntligen är frisk!!!! =) . Nu sitter jag och äter hamburgetallrik som jag gjort helt själv *stolt* !
Snart måste jag nog packa, för imorgon börjar skolan igen och jag flyttar hem till sätra. Ska bli ganska skönt att komma hem, fast trivs ganska bra här med, men de är så långt till allt och alla. Dom som bodde i huset brevid har flyttat härifrån så nu ska vi göra iordning det så jag och bec kan bo här när vi vill :). Så I will be back.  

Malta here we come !!!



Bokade språkresa till malta igår!! =D

10 saker ni antagligen inte vet om mig

Okej här e en lista jag kom på när jag inte kunde somna i går kväll. Nu vet ni vad jag ligger och funderar på
när jag inte kan sova haha XD.

1. Jag hatar att dansa!!!! Dessutom är jag urusel på det.
2. Tänder på islänsk dialekt (a) och på isläningar överhuvetaget
3. När jag känner mig ensam när jag  ska sova håller jag mig själv i handen,
haha knäppt I know men det funkar faktist ;).
4. Jag är en riktig Tv nörd när det gäller Tv serier som till ex. Gray's, gossip girl och prison break m.m.
5. Har alltid jättesvårt att somna, oftast somnar jag 1, 2 även om jag typ skulle gå och lägga mig 9..
6. Mina två favorit filmer är : Twilight och Green Street Hooligans, vet inte riktigt varför men kan kolla på dom om och om igen. Tröttnar aldrig :P.
7. När jag ska somna kan jag nästan aldrig ligga still, rör på mig typ varannan sekund. Rör på mig jättemycke när jag sover också.
8. Är ganska nyttig av mig, och äter typ tusen frukter per dag.
9. Tycker inte om färgen lila
10. Mumlar och pratar fort, fast det vet nog alla som känner mig..

Puss på er <33

Bara en termin kvar (: ! !

Japp så ere , på fredag börjar min sista termin i södertörnsfriskola. Ska bli otroligt skönt att ändra miljö, ändra skola och allt det där som man längtat så mycket efter enda sedan man satte sin första fot i högstadiet. Kommer fortfarande ihåg va jag tänkte när jag träffa min nuvarande klass för första gången ' hur fan ska jag orka med dom här idioterna i fyra år!? ' . Om jag bara visste hur mycket jag skulle älska varenda en av dom haha. Men det är också sorligt att alla snart kommer splittras och många kommer man antagligen aldrig mer träffa. Lite läskigt om man tänker på hur många dagar man spenderat tillsammans. Man har ju träffat dom nästan varenda dag i 4 år..
Hur som hällst , älskar min knas klass haha  (:  Puss på er alla <33


Nytt år nya löften!

Okej nu är det ju evigheter sen jag skrev nått här!! Börjar med att skriva mina nyeårslöften, så att jag inte glömmer dom och så att jag inte kan låtsas glömma dom haha. Måste börja med att erkänna att jag inte har hållt ett enda nyeårslöfte i hela mitt liv, men nu jävlar ska det bli förbättring!  (så säger jag också varje år (a) ) ... 
Okej nu har jag det sakt så här kommer dom:  
- Vara posetiv i alla lägen
- Göra mer tid för mina vänner
-  välja rätt gymnasium
- Äta nyttigt och börja springa igen
- Testa någonting nytt
- förbättra mina betyg 
- vara trevlig mot alla (som vanligt :P)
- Sluta vara så jävla lat
- Hålla mina nyeårslöften !!? XP 

Har måånga fler men vågar inte skriva dom här, för svåra att hålla (a) , 
eller juste har ett till, de är att  åka på språkresa med tjejerna! Tycker faktist att det är en
av mina bästa påhitt på länge! Lixom ha semester på malta samtidigt som man lär sig
engelska bättre! Två flugor i en jävla mega smäll=) !! Behöver verkligen öva min engelska nått enormt
, iallafall om jag vill gå på det där internationella gymnasiet. Måste medje att jag inte har haft bra på ett enda engelska
prov, undet hela min skolvistelse.. De är ett av mina 'ej vågade' nyeårslöften, få bra på ett engelska prov.
Kan bara hoppas att jag kan hålla det men vågar absolut inte lova något!   
Funderar på om jag har dyselexi ( ehm måste typ ha det för kan inte ens stava till de), hur vet man om man har de !?
Min brorsa har det, och han är ( tro det eller ej) sämre än mig på att stava.. Men har högre betyg en jag -.- , fast där handlar det nog om att han är lite smartare än jag.. På plugg vis asså , annars är jag såå smartare ;D.


Två älskvärda låtar -> The killers med , When you were young och Human
Dom sitter jag och diggar till för stunden haha (:

Pusss  på alla <33


RSS 2.0