Sommaren 08


J<3J


J'


Pu'


Natts


Emma <3



och en jättesööt bild på JohannaW när vi sluta femman (:

Tävling

Tävlingen
Har inte kunnat skriva på hela helgen för jag har tävlat i Eskilstuna.
Gick helt okej, kom 4a i fyrgången, och ja tölten gick bara åt helvette XD.
Kelly vann tölten, så stort Grattis till henne !!
Har träningsvärk i benen som fan.
Idag va jag i stallet och red frallan och duscha honom,
kan ju inte påstå att han uppskattade det så mycket men han såg
iaf till så att han inte va den ända som duscha.. fick åka helt dyngsur hem..


Töffan nån dag gammal

I Sommar
Har typ redan bokat upp hela mitt sommarlov kom jag på idag, 
och insåg också att jag typ kommer att bo i en resväska.. Precis som förra sommaren.
Nån Vecka precis efter skolan slutat ska jag och kelly åka och träna för märtha och jobba. 
Efter de ska jag Tre veckor till malta med flickorna, nån dag efter jag kommit hem från de så ska jag 
till tyskland med ungdomar från SIF, och sen ska jag till Skara. Sen ja...de blir inte så många veckor kvar, 
måste väll till landet och så också.. 



 

Dissa åh missa haha

Fett Chill da , har bara inte gjort ett piss haha;D eller har ju såklart varit i skolan. Men annars så!
Kollar på gammla bilder jag tagit, ni vet sånna man tar när man tar massa andra och sorterar ut dom sämsta, jag kollar på dom sämsta som är utsorterade och lägger upp några sånna för dom är inte så jävla dumma ändå !









Ojojoj va tiden går, hinner inte resten dom kanske kommer senare, men nu är det ju desperata hemmafruarna juh XD haha Bye , Kraaam J'

Ojojoj

Vilken Jävla heelg !!! Orkar inte berätta just nu för är pisstrött men har iaf varit i eskilstuna och hos emma och där hände de grejjer kan ja lova! Nu är jag så trött att jag håller på att svimma, God natt <33


Bilder på nya klänningen

Köpte en jättesöt klänning i måndags =)  här kommer lite bilder emma så snällt tog <3






KRAM J'

oooh Suckiii day !!!

Idag har vart den jävla hemskaste, äckligaste, blääigaste jävla horäckel dagen på länge fan!
Okeej då, morgonen va väll helt okej..
Men sen i skolan, jag fattar verkligen inte vittsen, sitta och lära sig om saler som hände gör typ mer än hundra år sen, har jävligt svårt att fatta va det har med mitt liv att göra. För vissa är det kanske bra och veta men i mitt liv betyber det inte ett jävla skit.. Kan verkligen inte ens låtsas vara intresserad, faan va det är svårt, de har inte vart de förut. Pluss att jag går och stör mig på en jävla horäckelunge, och kan säga att jag inte hatar många, nästan igen faktist, utom henne. Kan inte låta bli att låta henne förstöra min dag, blir så jävla sur såäfort hon är nära. Sen så tjatar alla lärare om att man jobbar dåligt och betyg blabla, måste säga att jag bryr mig inte om betyg så länge jag får G och de får jag, just nu iaf!!
Sen när mamma hämta upp mig börja hon direkt klaga på att jag hade solat solarium och att jag lika gärna kunde gå ut och sola, man baah meen jaaa ut i iskalla sverige och sola funkar ju prima!? Sen börja hon tjata om läxor och annat som man bara vill förtränga. Sen när vi va framme i stallet och tog inn hästarna, så bestämmde jag mig för att ta tindra för att jag ska tävla henne om två veckor och så. Så mamma tog Tralli, och han vägra trava han bara passade runt, såklart börjar mamma "ja nu är han halt igen", "Den här hästen kommer aldrig bli bra" osv som att vi skulle behöva slakta honom omedelbart typ... Sen stanna vi på järnvalla och jag träna lite tölt och så, men såklart ska hon säga "ska du inte göra såhär blablabla" och det är väll helt okej att hon vill hjälpa och så men faan va jag blev irreterad. Svarade inte utan kände bara att det inte va nån idè att försöka träna när jag va på tjurigt humör. Så jag fråga mamma om vi skulle fortsätta,, tydligen enligt mamma på ett otrevligt sett så hon blev jätte tjurig. Och sen när vi va hemma igen tog hon tindra ifrån mig och gick till volten och muttrade typ "man kan ju inte rida i 15min, det är ju tävling om två veckor, blablabla".. Sen så gick jag ner med Tralli till stallet och sprang lite med honom för att kolla om han verkligen inte ville trava, och såklart vägra han trava då med, hade bara lust och sätta mig ner och gråta fan. Om han är halt igen vet jag fan inte vad jag gör.. Iaf har inte mamma snackat med mig sen dess och hela bilresan hem satt vi helt tysta och hon sa inte ens åt mig att jag skulle göra läxor när jag satt mig vid datan!? Juste precis innan vi skulle åka hem kom Marit och skulle hämta något från oss. Hon berättade att Marlyn(en häst som jag brukade rida när jag va typ 11år) hade fått Fong (hovsjukdom) och skulle väll antagligen inte leva så länge tihll. Kari min äst soma jag red när jg va 4- 8 år dog också av Fong, han dog när jag va 8 år och jag kommer ihåg hur jobbig 'sjukdom' de va, och hur ont han hade i slutet..
Nu är jag hemma och det är fan tur att det är Gray's ikväll, aldrig varit så glad över Grays förut haha :)!


(Kraì lilla älsklingen och jag )


(Tralli och jag några år sen innan han blev halt )

Kraaam J'

Va skulle man göra utan er

Mina små änglar Johanna och Emma, jag undrar på riktigt va jag skulle göra utan dom. Ni är bäst och jag måste bara tacka er för att ni är världens bäst flickor, och jag älskar er <3


Snabbis

Tjaa,
Idag va jag och shoppa i skäris med natts. Köpte en supersöt klänning (: , och och ett par blommiga gulliga örhängen , sen en ny mascara också! Efter de åkte vi inn till söder och sola, fick lite förg iaf men de blir ju inte så mycket första gången, men ska sola med emma imrn igen efter vi kollat på klänningar i sturegallerian.
Nu kollar jag på en söt film, med han den där söta lilla killen som också spelar i "sjätte sinnet" är med, grymt bra film iaf!
shuss haha


Paus

  
Nu har jag bestämmt mig för att bara sattsa på hästarna ett tag, orkar inte med något annat. Förstår mig inte på folk, eller vissa kanske men fan inte många! Va i stallet idag och red Tindra på volten med G-bootsen, gick helt okej. Efter de tog jag inn frallan och lekte lite med hann, sen la jag mig på Puma och sola. Sen drog vi hem, ska dit imrn igen ganska tidigt på morgonen, låter mamma bestämma hur mycket jag ska vara i stallet och då blir det minst varje dag.. Orkar inte göra något annat än att vara där för jaa,,, jag har inte lust att göra något annnat just nu. Ska kanske åka och köpa nya ridstövlar till tävlingsesången imrn också, begöver ett par nya ridbyxor och en massa andra saker oxå. Hade tänkt att åka och shopppa vanliga kläder med natts imrn men sen sa mamma att vi skulle till stallet så hoppade de.       



Justee!! De har flyttat inn en skiiiit het snubbe precis här där jag bor, såg han första gången när jag skulle gå ner från parkeringen, sååå het grrr hahah ;D


Älskaaar dig gumman, min ängel tack för att du finns <33

GRATTIS SAMIR

Ja eftersom att jag inte kan skicka ett Grattis Sms till han eftersom mobilen ligger kvar i stallet så säger jag grattis här ist, så att jag har bevis att jag inte glömde hans födelsedag, Så Grattis till min lilla Tiger Samir ;D 

 
(Jag och Samir på 'skolDansGrejj )


Ingen Mobil, super najjs

      
(Jag liten och Kari <3 )

Idag gick jag upp halv åtta igen, mamma köpte pannkakor på Donken till mig så det va ändå helt okej. Stallet va najjs idag, första gången på länge jag längtat efter att åka till stallet och de va inte ens bra väder och inget annat speciellt. Kolla på almenackan i stallet och såg att det bara är två veckor kvar till Tävling, shit.. Måste träna Tindra mer, känns som att jag ängnar all min tid åt tralli.
Påväh hem från stallet kom jag på att jag glömt mobilen i stallet, kändes faktist ganska najjs då hade jag en bortförklaring för att bara ligga och slöa resten av dan. Men när jag kom hem va brorsan på flamms humör och det smittade av sig såklart. Så vi hade lite turkdisco i bilen och drog till skärholmen och åt mat, typ supergott, första gången jag inte ätit på Millas(pasta sallad) i skärholmen. Sen gick jag mest runt och skämmde ut min brorsa, och han gick mest runt och skämmdes, superkul för mig iaf (a). Sen drog vi och hyrde film, varsinn eftersom att vi aldrig kan samsas, Jesper valde en super crappig film sååklart.. Min va iaf helt okej ! 

   

Imrn blir det upp ganska tidigt igen och åka till stallet, mamma och pappa ska åka och hämta hö och jag ska stanna hemma och rida. Sen ska vi på resturang, mums mums.

På lördag blir det iväg till Eskilstuna med båda hästarna, träning för 'Märtha' på Sundbyholmsbanan. Med Tindra blir det nog lite Lag-SM träning också.  



Tips till alla är att "råka glömma" mobilen någonstans, så jävla skönt att bara kunna skylla på att man inte hade glömt den om man inte orkar svara eller inte kommer ihåg att skriva nått som man borde. 

Blää orkar inte med alla saker jag borde göra, borde göra alla tusen läxor, borde träna mer med hästen, borde städa rummer, borde söka jobb, borde ändra gymnasievalet, borde vara mer med olika vänner och människor.. Borde faaan Chilla på lovet, alla borde, och de är faan va jag ska göra.  So GoodBye , nu ska jag chilla galeet haha ;D

Onsdag utan Gray's

skyndade som fan hem osså vare ingen grays :'( , de va hockey ist!!



Imorse vakna jag klockan 9 helt av mig själv men tänkte att dethär är ju den ända sovmorgonen jag kommer få på hela lovet så jag tvingade mig själv att ligga kvar till 11, kunde inte somna om så jag kolla lite på Grays repris.
Sen gick jag upp och gjorde inte ett piss på typ hela dagen.

Klockan typ fem kom pappa hem och hämta mig, så åkte vi och hämta mamma i vasa stan sen till östermalm och käka. Sen åkte vi vidare och kolla på nån teater som jag inte fatta mycke av men halva släkten va där, förutom brorsan som va och kolla fotboll med polarna.. KulKul, där satt jag och fejk smaila och försökte vara trevlig lixom..

Aja nu ska jag nog dra ner och kolla lite på Tv, imrn blir det upp tidit som faan igen och åka till stallet -.-

Pusss <33

Old times

Sitter och kollar på gammla bilder, mest gammla hästbilder men ändå ;)


Hrannar , när vi lämna Pu på edeby

Puss på Hrannar haha

Min lilla söt hund Svea (:

Tindra och jag på nån tävling för länge sen

Frallan och jag på strömsholm mer än ett år gammal

Nöffan bara nån dag gammal

Från Sm tror ja

Tindra och jag på strömsholm

Tinddra utanför stallet

Jag och tindra, Bec och Gragas . Våren 05 eidfaxi tävling

Tralli och jag på märtha kurs år 2006 (?)

Island år 2006/7(?)..

Island

Island , hästinsamling

Jag och garri, island

Blää..

..såå känns det idag! Helt seg, det måste typ vara nått fel på mig, känner mig sjuk fast är lixom inte sjuk.. Går typ och skakar och mina ben känns som spagetti typ haha, orkade nästan inte ens bära vattenhinkarna i stallet. Och sen fruser och oxå typ konstant, och orkar inte prata så mycket för jag orkar inte tänka, tycker synd om alla som måste vara i närheten av mig nu fan haha. Okej så, nu har jag wainat(?) klart..

..Nästan iaf..Har gått upp senaståtta varje morgon hela lovet, känns som att jag nog ska fixa mig en sovmorgon imrn. I morse gick jag upp klockan halv åtta och åkte med mamma till stallet, va såå jävla trött. Har typ aldrig varit så trött förut, orkade inte ens resa mig upp i sängen, så blev en halvtimme sen till staller, min snälla mamma köpte iaf frukost på Donk till mig. Sen när vi kom till stallet och jag precis hade tagit inn båda hästarna och skulle börja göra iordning dom, så kom barbro och baah "jaa men då kan jag hämta in Puma och rida med er".  FAAAAN asså! Så ja hon rider ju typ segast i sverige och stannar dessutom hela tiden så Tralli blev inte direkt pigg och glad.. Lite mitt fel eftersom att jag satt och smyg tjurade hela tiden och han känner när man e sur och då blir han oxå sur, de va den ridturen lixom... Sista biten tog barbro en annan väg än oss och då vare faan bara gasen i botten och galopp nästan hela vägen hem.

Kände mig seg som fan efteråt i stallet när barbro snacka om lite allt möjligt. I vanliga fall brukar jag le och hålla med och lägga lite komentarer, men orkade fan inte ens le idag. Stirrade typ bara rakt fram och nicka lite då och då.

När jag kom hem från stallet dela jag och mamma på en pizza sen vare bara iväg till nästa stall. Hade lovat natts att följa med henne till stallet. Fick testa och rida hennes baoota häst, och det ända jag har att säga är att, jag älskar mina hästar och jag ska aldrigaldrigaldrig byta ras!!!!

Pappa va super snäll och kom och hämta mig och köpte max till mig :), hahaha shit idag har jag bara ätit snabbmat donk till frukost, halv pizza till lunch och maxbox till midda,, ooh så nyttit. Juste man fick en  dvd till maxboxen, (eftersom att den igentligen är för barn) "Dansa med Teletabbi" haha precis va jag önskat mig.

Pusss <3

Jaahaja

Tjaa ,
Ska snart dra till stan och äta med emma, väntar bara på att emma ska fixa sig färdigt. Ska bli sjukt gott för jag är så jävla hungrig. Ikväll ska Johanna och jag gå på promenad med lilla putte och Svea, till mitt hemliga plaze haha. Nä men ska inte skriva vart vi ska för Johanna vet fortfarande inte, så tänkte överraska henne haha.

(Gammal bild från 8:an, Jag emma och julia)

Juste, kom hem från typ enköping(?) igår , va skönt att slippa skolan dom sista dagarna men är ganska så trött. Plus att jag va tvungen att åka till stallet och sova där direkt efter, så jag hann inte ens komma hem.
Mamma tjura som fan bara, tror att hon påpeka att jag inte hade ridit mina hästar på tre dagar minst 15 gånger när vi va ute och red. "ja tindra blir ju såhär tråkig när hon får stå", "ja det är ju inte bra att låta henne stå såhär mycket, snart börjar ju tävlingssesången", "tralli måste ju bli riden om han ska bli nått, men du kanske tycker att han kan vila sig iform", "Tindra är verkligen ingen häst som mår bra av att vila" , Gjorde mitt bästa för att ignorera henne, och lyckades helt okej måste jag säga.


(jag och emma )

Åhh va jag älskar att det är vår, vet ni hur varmt det va i solen i enköping? 30 grader :o såå jävla najjs ! Plus att jag älskar mina nya glajjor, så dom va på ska ni veta ;D. Jag och Felicia gick till sveriges största godis affär som låt typ en kilometer från där vi va. Så mumsat godis har jag oxå gjort ska ni veta haha. Juste när vi va där och köpte glass va det ett fyllo som vingla fram till oss och fråga om vi ville ha hans sons(?) nr, stackars kille tänk att ha en sån pappa.


(snart är det sommar =D )

Ska dra nu , Puss på er <33

RSS 2.0