Snöigt!

Gud va jävla mycke snö det har blivit, måste ta och köpa bättre vinterskor om det ska vara såhär! Jackan funka bra iallfall! Idag slutade vi klockan halv tolv för vi hade halv idrottsdag. Jag valde såklart att bara åka lite tidigare till stallet. Red Frallan ut i snön med mamma, han har ju stått i ett halv år men sen några veckor tillbaka har vi fått börja trava han igen. Men idag bestämmde han tydligen att det va dags för galopp också, så han drog med med mig över hela fältet.. Busiga jävel, men kan inte säga att jag hindrade honom heller,, så han hoppa omkring och bocka och greja, så länge han inte kastar av mig så är det väll okej. Kul att han är bra igen!!
Soft att komma hem från stallet klockan 4 ist för 6!
Aja Ska äta nu, mamma har gjort min "typ" favo mat, kött med potatisgrateng haha=)
Puss på er<33

Yoga och ny vinterjacka!

Hejhej =) , just nu sitter jag här med natts, jag har precis lärt henne lite Yoga. Super skönt men nu är jag helt slut i musklerna. Men då kanske det blir lite lättare att sova inatt, har haft så svårt att sova på sista tiden. Bara legat och tänkt på massa saker helt klar vaken. Idag har jag köpt ny vinterjacka förresten=D så nu slipper jag frysa!!
Nej nu har jag inte tid med det här, Prison break börjar ju nu! Hahah jag är ett jävla Prison break freak XD.
Puss på er <333 och god natt

Dagens bilder ;)

Söndag idag!


JohannasHälsoHelg:), denhär helgen har jag inte ätit en ända liten godisbit!!
Fan va stolt jag är haha , har dessutom varit i stallet varenda dag och gjort yoga.
Resultatet blev gryymt mycke träningsvärk, men det är sånt man får ta!
Har pluggat lite spanska idag också, så har inte ångest över att gå till skolan´imorgon och göra spanskaprovet.
Funderar på att basta men kom på att det är gossip girl snart så jag tror att jag hoppar över bestningen,
det får bli en annan dag. Annars är det härligt att basta nu när det är så kallt ute, snö å allt. 
Juste Basta betyder 'det räcker' på spanska, där fick ni lära er nått nytt.
Imorgon ska jag åka och leta rätt på en mysig vinterjacka.  
Puss på er <333


Fredag :D

Åhh äntligen fredag!! Det ända dumma med att det är helg är att vi har tusen prov nästa vecka.. Men annars är det toppen.
Snart är det ju dags för mig att flytta ut till järna i en månad, flyttar den 1 dea bli jäc. Skvligt skönt att omväxla bostad ett tag.
Idag fick jag också reda på att vi ska köpa Tralli, så det va väll mamma som vann bråket antar jag! Go mamma !! Fick också reda på att jag antagligen kan börja på den där internat skolan om jag vill det, =)! Tror faktist att jag skulle trivas där!! Nu är det bara att fixa så Tralli ska trivas också. Just nu känns livet världs Bäst!! Hoppas det håller i sig!
Juste jag och Åsa ska börja på Yoga =), så jävla bra, behöver det verkligen!
Puss på er<33

Bara min Fralla ;) <3

Jessica <3 Johanna, kommeru ihåg ;)


Kommeru ihåg allt knas vi gjort, haha vi har fan dom sjukaste minnena!
Känt dig i 4 år, känns som ett helt liv. Det ska bli många år till ellerhur!  Vill ju ha flera knas minnen =)
Älskar dig jess, du är oslagbar gumman! <33 

Happy Day

Fan idag vakna jag på rätt sida, har varit glad typ hela dagen! Stackars alla som fick stå ut med mig idag asså haha, säkert jobbig som fan. Men när jag är sådär glad kan nästan inget göra mig deppig. Eller skolan gör en typ halv depp men de är bara på lektionerna. När jag kom hem va jag tvungen att plugga men kände mig faktist ganska duktig. Pluggade spanska och har aldrig fått g på ett spanska prov så tänkte att det är dags att göra nått åt saken =).
Ska faan ha vg , eller iallafall g haha..




Puss på er <33

For all those times

For all the truth that it made me see
For all the joy it brought to my life
For every dream it made come true
I'll be forever thankful
I'm everything I am
Because of it





Vretagymnasium

Idag har jag och natts varit och kollat på den där internat skolan. Såg riktigt bra ut faktist=)  verkade som en soft skola, hade till och med några snygga killar hihi.. But still.. de har vi juh i stockholm också lixom! Och jag vet fortfarande inte om jag kan tänka mig att lämna sverige eller jag mena stockholm...  Men jag hoppas att jag vågar testa i en termin iallafall, man kan ju alltid åka hem. 
Puss på er<33

Tabbe Dag no1 =)

Hahah idag har alla tabbat sig!!

Börjar med Emmas tabbe på gymnasiemässan,
Hon gick fram till stockholmsbelett skola:
Emma: Hej, jag är intresserad av denhär skolan.
Tanten från skolan: Okej, dansar du balett?
Emma: måsta men kunna det ?
Tanten: Ja de är en fördel...
HAhaha man måste juh typ vara jätteduktig på balett för att gå där=P, ibland är du så gullig emma!!

Sen va det Johannaw tabbe, också på gymnasiemässan.
1 gången vi gick igenom snurrdörren in till mässan, så gick hon rakt in i glaset haha.
Dörr nr två va en typ svängdörr, som hon putta skithårt på så det slog upp skit hårt..
Samma dörr lite senare, någon på andra sidan öppna den samtidigt som hon skulle gå ut så hon fick den rakt i ansiktetXD. Fan va kul det såg ut!

Okej sist min och Jess tabbe..
Vi bestämmde oss för att gå på bio, Saw fem. Men vi råka gå inn i fel salong så vi satt en hel komedifilm och vänta på det läskiga.. Det var inte förens efteråt vi upptäckte att det inte var Saw,, Suck haha..
Min brorsas kommentar när jag kommit hem:
Haha jag som tyckte att du blivit smartare.. Men alla får väll sina återfall, det är bara att fortsätta kämpa syrran.
Tack för stödet brorsan, ska kämpa videre !!? =P


Puss på er <33

Snart fredag =)

Úsch nu är jag så irreterad, M i min klass och jag jag bråka igår. Och allvarligt talat tycket jag att det va lika bra. Vi har så olika uppfattning om sakler,. Han tycker tex att men alltid ska hålla med sin kompis, jag tycker att man ska säga vad man tycker. Om han inte klarar av att jag inte bara nickar och håller med när han snackar sitt jävla skitsnack så är det bättre att vi inte är vänner. För jag är inte sån som bara bara håller med. Han kan inte begära att jag ska vara sur på Simon bara för att dom bråkar. För simon har inte gjort mig något. Så nu ska det bli skönt att slippa skitsnacket, och marc, ja alla snackar skit någon gång men nästan ingen snackar skit så mycket som du. Så din anledning till skitsnack 'alla snackar skit' är inget jag köper. 

Nästa vecka ska jag och Emma börja dansa =)!! Emma har hittat nått ställe i nacka, Jazz dans!? Va faan är det.. Tror inte emma har någon riktig koll på det hon häller men det ska bli en kul överaskning !
Vet någon va Jazz är för dans så får ni gärna höra av er,  [email protected] eller lättast bara kommpentera.

Puss på er<33


GRATTIS BRORSAN =)!!

Idag fyller min kära brorsa 17 år, så nu har vi lite släkt middag här hemma.. Som tur va har jag Danni här som gör mig sällskap^^ .  Men Grattis Brorsan <3 LoveYah !

TristMåndag!

åh vad jag hatar måndagar, spec nu när det är mörkt och grått ute. Haha önskar att jag hade samma inställning som en tränare jag hade, han säger med lite islänsk brytning `ingen har väll dött av lite regn`. Så jävla skön personlighet. Stå där på en plaskblöt volt i nästan minusgradet svart ute och pissregn. Men nej ingen har dött av lite regn! Haha försöker intala mig de varje gång jag är ute ii sånt där piss väder. Tur att man kan avsluta måndagskvällarna med te och prison Break, va så himla nära att köpa en Ben&Jerry (fish food såklart:), men va duktig och sparde pengarna till att köpa present till min kära brorsa som fyller 17 imorgon:) .Grattis Grattis :)!!  
Igår fucka pappa på attt jag inte hade lämnat tillbaka filmen som jag hyrde, började skrika om dålig uppfostran, bortskämmd och så JÄVLA DUM I HUVET!! haha,, hur fan kan man va såå jäävla duum i huvudet så, glömma att lämna tillbaka en film, skulle jag mer kalla glömsk än dum i huvet!? Men nejnej, han fortsatte om att han borde sälja mina hästar och blablabla, På min tid då..... Det roliga är at när han va liten va han typ Sveriges mest bortskämmda barn och gjorde 10 gånger busigare saker än jag gör. Men jag va iallafall tvungen att sprina upp tll centrum helt ensam i mörkret och lämna tillbaka filmhelvettet(2 kilometer i regnet), och sen när jag kom hem började han skrika på mig om att jag skulle städa rummet, och nej, inte om en minut, NU!!  Fucking Damp.
Imorgon ska jag iallafall till stan med Emma =) , synd att jag shoppa upp alla mina pengar så jag bara har hundra kvar..
Nu börjar Prison Break snart, så Puss på er <333


SSvea , min söta lilla hund, är hon inte världens sötaste `?

Bara du.

Det så svårt att välja rätt väg ibland, när alla vägar känns så fel. Just nu känns det som när man går inn i en skog som man vet att man kommer gå vilse i. Men jag tänker inte välja fel denhär gången, tänker bara inte gå vilse.  Tänker inte göra samma fel igen, måske skärpa mig. Måste vara smartare den här gången, Måste ha lärt mig nått av mina misstag! Det är bara du som skrämmer mig, du som kan få mig att gå vilse igen. Och det är bara ni som kan hjälpa mig.

ShoppingDag :)!

Idag drog jag och natts till skäris, hitta en del fina saker. Men just nu sitter jag och deppar över att jackan jag hade kollatut inte fanns kvar i min stolek :'(. Men jag köpte ett linne, skor och smink också, så är nöjd med det iallafall!
Jag har blivit såå tråkig på sista tiden,, sitter hemma och kollar på tv på kvällarna och shoppar lite. Sen stallet också, mesta tiden då;). Men ändå, igår ringde Danni och Amanda å fråga om jag ville dra ut med dom, men nej orkade bara inte?! Hur tråkig få man bli ? Nästa gång lovar jag att hänga med ! Fast kan ju skylla på att natta sov hos mig i lördags haha. 
Juste På Jullovet ska jag upp till umeå med Emmsan och Danni :lD!! Ska bi så jävla kul, fick reda på det igår. Då jävlar flickor ;).   Imorgon är det skola igen :/, ska lämna in min svenska uppsatts om kärlek, hoppas hon tycker att den är lika bra som jag tycker haha.
Puss på er<33

Trött!

Vakna för typ en halvtimme sen, fast har nog inte hunnit vakna på riktigt än. Skiiit trött! När jag vakna hade natta smsat och frågat om vi skule hitta på nått idag, när jag senare ringde henne sa hon att jag skulle blogga mera. Men vet ni hur svårt det är att blogga när huvet är tomt?.. Aja, ska iaf träffa Natts snart. Men just nu sitter jag och kollar på Gilmore Girls och försöker komma på nått att skriva..
Jag och natta ska iaf till stallet en stund klockan 4 och släppa in hästarna och rida. Eller natta ska få rida tindra och jag ska försöka lära henne lite hur man riderislandshäst. Kommer inte på nått mer att skriva nu, så Puss på er <33


(Tindra och jag lagSM uttagning)

Emmsan <3


(Emmsanatpea.blogg.se och hennes fina stön min ^^) Och världens finaste bild på dig ;)

Okej nu ska ni få veta hela sanningen om emma !! 
Hon är Knasigaste flickan i Stockholm eller kanske hela sverige fan,, kanske hela jävla Världen!!
Och hon är världsBäst!! Min Stjärna, min lilla ängel! Så Emma lys som den sol du è gumman! Tack för att du miss perfect, the one and only :D, du vet att jag har höga krav hah, så tack hjärtat mitt.    

Älskar dig Bästis <33 Puss på dig !

Låten är Minnen


Old times =)

Sitter och kollar på gammla bilder på datan =) 
JohannaW liiten, såååå sööt !!! >



Måndag

Allt kunde du skylla på mig, det visste du redan då.
Du gör det fortfarande.
Men du vet att det inte var mitt fel, det har du vetat hela tiden.
Men du gömmer sanningen inom dig, de har du alltid gjort.
Du kan skylla på mig, men jag vet att du vet,.
Men du är rädd för sanningen, och det är lättare att gömma den.
Så det är vad du kommer göra. För du är sån. 
Jag känner dig för bra för att inte veta, 
Jag vet att du är falsk. För det var när jag lärde känna dig jag lärde mig vad falskhet va.
Men jag hoppas att du en dag växer upp och slutar leka.
För jag kommer aldrig mer att ta skit från dig!

Jippie Skola.

Usch imorgon är det skola igen, varje lov påminner än om hur skönt det är att slippa gå upp klockan 6 på morgonen och ha absolut inget att se fram imot under dagen. Fast skolan får en faktist att ta itu med sitt liv, på loven går jag mest runt och lever i min egna lilli värld. Kanske för att den mesta tiden på loven tillbringar jag i stallet. Kollade på Juno uppe i gävle igår, den va riktigt bra :) lite udda film, men de e kanske därför man gillar den?. 
Ska försöka sova nu, Puss på er <3

RSS 2.0