sool (:

I Framtiden?
Kan inte komma på om jag vill "bli"/"göra efter plugget" ; stadsfjolla, resa mycket eller bo på landet(med hästarna)..  
Såå svåårt
att kunna veta det nu.. Men känns ändå som att jag måste bestämma mig någorlunda snart, måste ju välja någorlunda rätt gymn. Om jag vill resa mycket är ju Atleticas turist linje bra, stadsfjolla haha, lite svårt att utbilda sig till men det är väll isåfall ett vanligt gymn. Om jag vill sattsa på hästarna så är det ju något djurgymnasium som passar bra.. Måste ju inte vara så men på ett ungefär iallafall.. Det är så svårt, om jag kunde få exakt som jag ville skulle jag vilja kombinera allt!

Nu har jag anmält mig till tre tävlingar, känns bra att ha det gjort!
Blev:
* Sleipnir 30-31 maj
* Eidfaxi 25 april
* Eidfaxi  13- 14 juni
 
 
Funderar på om jag ska gå ner och äte frukost, måste dessutom komma på vad jag ska göra idag!
Haha, sitter och kollar på en sida som jag gjorde till min häst Tindra för några år sen, super söt.
Kolla : Tindrapetterslund.zoomin.se 

Va ska ni göra idag ?

Kraam J'


Dagens låt

 

Älskar den här låten just nu !         Alesha Dixon - The Boy Does Nothing

Fredag all over again

Fattar varför man ska ha hjälm nu, har grymt ont i huvet från igår.. ondare än igår, konstigt tycker jag, gjorde ju inte ett dugg ont när jag rammlade av men nu gör det bara ondare och ondare, har spridit sig ner i nacken, känns som att jag har sträckt den, så kan de gå om man är klantig haha.


vill ha sommar och vill till malta med flickorna nuuu !!!

Idag va jag iaf ute och red på min lilla söta häst Tindra,  måste erkänna att jag älskade vintern där ett tag. Galopperade över ängen som är full med snö. Så himla härligt, finns inget bättre nästan. Trallan fick stå idag, orkade inte rida båda hästarna med mitt onda huvud. Nu sitter Bec och jag och kollar på Tv och funderar på vad vi ska göra för mat ikväll. Fan va veckan har gått fort, tyckte att det nyss va fredag och nu är det fredag igen. Måste erkänna att jag inte är ett dugg peppad inför skolan.. Suck kan inte någon bara bränna upp den så vi får extra långt sportlov. Men har saknat mina små vänner där hemma så det ska bli skönt att träffa dem igan iallafall! 
Va har ni gjort på lovet ?  


glöm inte att gratta emma på : emmsanatpea.blogg.se ! Då blir hon glad ;)

Puss på er /Kraaam J' 

Grattis Bästis :D <33

Yäss idag är ingen vanlig dag , för idag är det Emmas födelsedag!! Och vill bara säga Älskaar dig min söta ängel, du betyder allt ska du veta! GRATTIS hun <333





Du är älskad gumman  <3333 min bästa vän kommer du alltid att vara gumman

1 gången på åtta år! !


Sist jag ramla av var på Karì när jag var 7 år, men idag gjorde jag det igen haha. När jag kom hem från Hinnikursen hoppade jag upp på Frallan, barbacka, eftersom att jag bara hade tänkt att ta en kortsväng på vägarna. Smart där johanna.... Hade ju inte ridit han på länge så han va as pigg, och jag älskar  när han är på spring humör så jag lät han dra uppför en backe. i slutet av backen svängde vägen och det blev is /"slask" där slappna jag av eftersom att jag trodde att han bara skulle svänga hemåt men icke.. Han blev rädd för nått och hoppade och helt andra hållet, va lixom inte riktigt med på den svängningen så rammla ju såklart av haha. Och såååklart med huvet före i backen, allt snurrade i början, sen ställde jag mig upp och såg att frallan kutade omkring på någons grätmatta, så jag gick och hämta han och satt upp. Sen lät jag honom dra över ängen ist så att han skulle göra av med lite energi, men den gången koncentrerade jag mig lite mera,haha. Har fortfarande lite ont i skallen man va faan, älskar min lilla buse och han är förlåten! <33


kul bild haha XD

Hinni Kursen
Gick super duper bra på hinni kursen! Tindra skötte sig bra, iaf andra passet, 1 vill jag hellst glömma haha. Måste bara säga att han är typ hur bra instruktör som hellst!! Han kom ihåg allt vi gjorde förra lektionen och vilka tindra och jag va och allt. Sist jag red för han va lixom i höstas! Och han har flera lektioner med många deltagare varje vecka, tyckte det va grymt att han kom ihåg mig. + att han typ är super bra instruktör!! 


Tindra och mamma

Gammal på mig och tindra , dyggur tävling


NattiNatti

Säger godnatt nu för jag kmr antagligen somna framför Gray's. 
Sov typ inget igår natt så är super trött. Sov sött <33

STOCKHOLM eller umeå

Snart börjar Gray's, såå jävla najjs!!

"så du ska dömma norrlänningar bara sådär? nu låter du ju riktigt dum! fast .. du är väl från stockholm antar jag? "
Det här va lite roligt tycker jag, hon påstår att jag dömmer norrlänningar, men vänta lite.. Va gör inte hon  "du är väll från sthlm antar jag ", där dömmer hon ju lika mkt stockholmare.?
"Du bör äta lite mindre? :)
skulle inte skada om du gick ner några kilon :)"
Blir så irreterad på dom tjejer som har kommenterat på emmas blogg att hon är tjock.. Alla vi som känner emma vet ju att hon är väldigt smal. Gör man så ? bara för att man är sur på någon så hittar man inte på saker, dom bor fan i norrland har aldrig sett Emma lixom. Och va har ni imot tjock ???

Det är sånnahär saker som får en att inte gilla norrlänningar (inte alla), bara fjortisbrudarna som sittar inne på donken i umeå och tror att dom är fetcoola med sina små fjällrävar som har varit ut i typ 2 år.. Kul att ni ens försöker  "äga" mig , men jag vet att sthlm är så mycket bättre än umeå, och jag vet att ni oxå vet det! Därför orkar jag inte ens diskutera saken,. ni hade bara otur i ödet och blev födda i umeå, kan inte vara lätt, stackarehaha.   Puss på er<3333 



Bilder från igår

Här kmr lite bilder som emma ( emmsanatpea.blogg.se) tog när hon va och hälsa på mig här ;) , hoppas att hon inte har något imot att jag snor dom!


Emma , min gullunge

Jag och tindra
 
Jag och emma haha ;D

Emma och jag haha

min söta lilla emma <333

Jag äter sllad :P fiin min haha
 
Jag lagar mat


Trött, tröttare, tröttast !!!

Ska ut och rida nu byee <3



 

Sov time !

Idag ska jag gå och lägga mig dirr efter Gray's, usch va trött jag är!! Håller på att ramla ur data stolen, haha. Får inte somna nu för jag måste rida min lilla häst och packa ihop lite saker inför imrn. Så jag tror att jag gör det nu på en gång så det inte hinner bli mörkt ute. Hare bäst, pusss <33



Lugg eller inte lugg ?? , kan inte bestämma mig ..

Late night with (or now with out) girlseen

nä nu vill jag sova, fast det går inte.. Emma ligger och snarkar på hennes egna lilla gulliga sett inne i sovrummet. Angelica och Johanna ligger oxå i samma lilla rum, varje gång jag kryper ner i sängen för att försöka sova så går det inte och somna!!! Såå irreterande! Tur att jag har en hel dag på mig att återhämta mig till hinnikursen, men eftersom att bec ska till sjukan så måste jag fixa hela stallet och allt själv -.- blää ..  Aja nu vettefaan va jag ska hitta på, tror att jag ska slagga lite framför tv:en eller ta en dusch!  Puss på er alla nattugglor <33


Läääängtar tilll malta !!!!!!! , hela malta crew;et är här idag, älskar er flickor ! 



Tisdaag, kväll med flickorna

Tjaa ,
nu sitter jag här brevid emma och vi har precis ätit frukost, ikväll blir det tjejmidda med flickorna.
Blir nog skojsigt! Puss på er <33


Mina hästar <3

Tjaa ;D

Bor i järna över lovet, chill utan päronen :) .
Idag har bec,jag och cattis fottat lite när vi red, så här kommer bilderna:


Denhär bjuder cattis på ;D

Tindra och jag travar

Cattis och PU' :)

Puma är en sötnos !!

världens sötaste häst tindra

Tindra och jag <33

Jag och sötnosen min <3

Gragas öronlös hahah

här går det undan ;) , gragas och bec

matar dom varje dag ;) , såå söta blivit våra nya husdjur hihi

Pu's söta mule :D

tindra och jag och stallet i bakgrunden :)

Frallan och jag , och lite av det gula huset vi bor i under veckan

Gulle <33 och jag dåra

Tindra och jag

Tindraa <333

Tralli och jag :)

Tindra och jag :)

Bec rider på fyllan ???? haha

här går det fort !!!

full rulle , jag och soeta tindra

fin grisepass trall ;Dhaha 

Jag och tindra :) <33

Bec ;D vid frukostbordet med smörkniven i högsta hugg ;) haah

Tralli och jaag :) <3

Jag och Tindra <3

Jag och tindra , cattis och puma

Puma och cattis, jag och tindra :)

Pusss <33

Sjukling

YOo ;D

Varför ska jag alltid bli sjuk precis när loven börjar ? Det är fan alltid så, så hilmla tröttsamt. Har jätteont i halsen så jag känner inte för att äta någonting över huvetaget, och så fryser jag. Sitter här i datastolen med duntäcke runt mig. Mamma har köpt en fotbadsbalja med masage och den värmer upp vattnet hela tiden så att det inte blir sådär irreterande kallt hela tiden. Den ska jag soppa ner fötterna i när Gray's börjar, ska nog ta en kopp te med mycke honung i också till halsen. Juste Gray's börjar ju idag, "Överlycklig" ;D love till gray's fan! !!







Juste idag har mina Päron 25 års dag , dom har varit tillsammans sen de va 17 år!! Hur otroligt är inte de? ? Just nu är dom på bio =) , tack fan att dom håller ihop annars skulle jag aldrig ha trott på kärlek! Men dom är ett bevis på att det kan funka, i hela 25 år, och förhoppningsvis ännu längre!  Grattis till mamma och pappa <3 







I morse försov jag mig grymt mycket, vaknade en kvart efter jag skulle gått till skolan av att johanna ringde och undra var jag var någonstans. Även fast jag visste att jag va väldigt sen orkade jag bara inte skynda mig. Jag gick och sminka, tvätta mig, fixa håret.. gick och provade vad jag skulle ha för kläder, sen gick jag ner och åt frukost. Efter det gick jag och kolla vilka lektioner vi skulle ha och lite bloggar och sånt, sen gick jag och borsta tänderna. Sen vakna mamma och pappa och gick ner och fxa mysig frukost så jag stod och småprata lite med dom. Mamma va inte ens irreterad av att jag försovit mig,  hon erbjöd sig bara att skjutsa mig till masmo och det tackade jag  ju inte nej till.
Varför kan inte alla mornar vara så chill ?

//puss från Jollan


Kan inte veckan skynda sig lite!

Sjukt trött , inatt hoppas jag på att jag kan somna..  Vet faan inte vad jag gör om det inte skullle gå, typ smälla till mig själv med en hammare i huvet eller nått!

Faan va jag har varit PMSig dom senaste dagarna, fått värsta utbrotten. Har helt enkelt betätt mig som en riktig tjej! Vet ju själv hur mycket jag hatar ("tjejiga")tjejer, så förlåt alla drabbade. Stackars alla som har varit tvungna att vara runt mig, fast det beror iochförsig på dom runt omkring mig, att jag har varit  så "pms" alltså. Eller inte bara på dom, har inte kunnat sova på ett tag, och när jag blir trött blir jag lätt retlig. Så allt runt omkring mig i skolan som jag irreterar mig på, får jag utbrott på.. Igår på en tjej som leker på tok  jävla för mycket, nu räcker det fan, orkar inte höra hennes wannabe snack längre, så ska nog hålla avstånd från henne ett tag.

Aja nu måste jag gå med doggen på en sväng , kallt men sant. Puss <33



De här blev mina gymnasieval efter många om och men..

..är fortfarande inte säker men jag tror att man kan ändra i efterhand i värsta fall, så här blev dom iallafall:

Val
1.
Sökt program:FR0688-SMHPENT, Specialutformat program HP Entreprenörsprogrammet, John Bauergymnasiet Stockholm 
Önskemål om inriktning:  
Utbildningsanordnare:John Bauergymnasiet i Stockholm 
Önskemål om skola:John Bauergymnasiet i Stockholm 
Val
2.
Sökt program:FR0341-HP, Handels- och administrationsprogr med inriktning näthandel och idrott/äventyr, Atletica gymnasiet 
Önskemål om inriktning:HPHS, Handel och service 
Utbildningsanordnare:Atletica gymnasiet 
Önskemål om skola:Atletica gymnasiet 
Val
3.
Sökt program:FR0344-SP, Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning ekonomi och idrott/äventyr, Atletica gymnasiet 
Önskemål om inriktning:SPEI, Ekonomi 
Utbildningsanordnare:Atletica gymnasiet 
Önskemål om skola:Atletica gymnasiet 
Val
4.
Sökt program:FR0799-SPHIDA, Samhällsvetenskapsprogrammet, lokal inr Hälsa och idrott Dans, John Bauergymnasiet 
Önskemål om inriktning:SP-LOK, SP - Lokala inriktningar 
Utbildningsanordnare:John Bauergymnasiet i Stockholm 
Önskemål om skola:John Bauergymnasiet i Stockholm

Nu är jag supertrött och ska gå raka vägen till sängen,  Puss och sov sött <33

Egoist Javisst ;D

Nää men nu var det ju så att jag tog jättemånga bilder på mig med skidfrilla och vet inte vad jag ska göra av dom så lägger upp dom här så jag kan radera dom men ändå spara dom ;D Smart I Know !








Oj har typ ´20 till men nu ränger det faan ;D  , Pusss <33

Juste!
Idag måste jag ju söka inn till nått gymnasium, och jag har jättemycket beslutsångest!! Usch kan ingen bara välja åt mig !? ,  John Bauer Eller Atletica`???? 


Brorsan min ;D

Haha Brorsan, såklart jag ska lägga ut lite bilder på han ;D, måste bara hälsa till alla mina vänner att jag älskar er, så ni vet det innan han dödar mig!





Skidglasögonen på så kör vi ;D


Bilder från Kungsberget !

Bilder snodda av emma igen, men denhär gången från Kungsberget :


Oscar och jesper

Åsa

sittlift

jag och emma

emma

jag

Johanna

simon och wicktor

emma och johanna


klassen :)

tommy valle och greeken

jag och emma

Alla Hjärtansdag!

Jo jag vet att det var igår! Men hade inte tid att skriva då så skriver lite nu ist.
Igår vakna jag kockan 10.00 och hade grymt ont i ryggen, antagligen från skidåkningen. Sen lite senare på dan kom emma och vi åkte och handla lite käk till kvällen. Johanna hade önskat wok så det blev wok och tilll efterrätt var det meningen att vi skulle äta glass med lite grejor. Men när Johanna kom hade hon köpt en tårta till oss som en överraskning, dock gillade ingen tårtan, haha stackars hunni. Så vå åt mest bara chips och godis, men det var mumsigt det med. Vi hade så kul så vi glömmde att vi var där för att deppa över att vi va pojklösa på alla hjärtans dag!
Kvällen slutade med att Emma satt på Borat och jag hatar Borat så jag och Emma somna i soffan.

Bilder jag snodde av emma från gårdagen:


(
jaag och min lilla sötnos svea)

(hannis )

(Jag, johanna och emma lagar mat)

(Våran gooa wok)

(sötnos mobbad vid bordet)

(alla förutom brorsan va på plats)

(emma tvingar svea att sitta i knät)

(Johanna )

Glad Alla Hjärtansdag i efterskott allihoppa :)

Kungsberget !

Yäss,
vaknade precis och känner att jag har ont i hela kroppen,  antagligen träningsverk från igår.
Iallafall så va det superkul där uppe, va så länge sen jag åkte skidor, men det gick faktist jättebra! Ramla inte en ända gång, eller jo i ett hopp tappa jag ena skidan ´mitt i luften och det var jätte läskigt (a). Men gick bra som tur va ;)!
Har tyvär inga bilder´, glömmde såklart både kameran och mobilen i bussen, men vet att emma fotta lite så ska fråga om jag får sno lite bilder av henne! 
Men lägger ut några från bussen och innan :
 
(jesper och tommy på bussen )

(jaao med skidfrilla åh allt ;)

(brorsan måste få vara med of course)

(skiddressen på, jag och brorsan tönta oss i hallen haha  )

(en gaalen johannaw på bussen)

Puss så länge <33


Kungsberget imrn :D

Ojojoj , nu måste jag verkligen gå och sova!! Ska upp kvart i fem imrn, usch va trött jag kommer vara! Men först ska jag lägga inn lite bilder på morgondagens frilla ;D. För dom som inte riktigt har koll på det eviga skidmodet så är det iallafall så att flätor ska man ha när man åker skidor(enligt mig iallafall)! Stod nyss framför spegeln och förberedde mig lite på uppsättnings taktiken till imrn, eftersom att imrn kommer jag nog halv sova framför spegeln. Iaf så tog jag lite bilder oxå så här är skidfrillan: `



Va tycks ? (:










Ja efter som att jag och min kära storebror va hemma själva ikväll så skulle vi ju såklart laga mat. Men det som jag hade tänkt mig va ju slut så jag sket i att äta helt enkelt. Så jag gjorde lite Johannas specialare ist, fixa lite hallon och jordgubber med jordgubbs'sorbe ;D


Haha, kanske inte ser så gott ut, men kan lova att det är Jättegott ;D , och enkelt..
2dl vatten 
2msk socker 
mycke hallon 
några jordgubbar 
(sen kokar man det ) '
Sen är det bara glassen som saknas!! Mums haha!! 

Sov sött <33  


Kungsberget here we come :D


YässBox,
imorn drar hela tjocka skolan iväg till kungsberget, eller iallafall nästan hela skolan! Ska bli kul å se om jag fortfarande kan åka skidor lika bra som förut.. Va typ två år sen jag åkte skidor förra gången, har åkt snowboard dom senaste gångerna, men va dum nog att ta skidor ändå. Aja skämma ut sig gör man ju alltid när man åker skidor, så va fan spelar det för roll igentligen!?.. Halva poängen är ju nästan att skämma ut sig ju, det är ju alla dom minnena som man kommer ihåg sen! Så imrn ska jag skämma ut mig så mkt jag kan ;D!!  Men ska försöka att undvika åh bryta alla ben i kroppen hihi.


(borde ha tagit snowboard ist, men aja, gjort e gjort )

PussPuss på er<33

ByeBye blondiie!

Sitter och halvt deppar över att jag färgat så mörkt att det nästan inte kommer att gå att färga tillbaka till blont igen.. Så måste skriva en liten lista med blondnackdelar ;D here we go ; 

Fem grejer som är bra med att inte längre vara blond:

- Inte behöva färga om det verje månad
- Ingen kan påstå att man är en "dum blondin"
- Man behöver inte slita på håret lika mycket
- ingen kallar en fjortis, ser oxå äldre ut
- Slipper fula utväxten


De va allt för idag , nu ska jag gå och lägga mig tror jag. Sjukt trött!! NattiNatti , Dröm om någon gullig pojke/flicka<33


Bilder på nya hårfärgen!



(det blev lite mörkt men jag vänjer mig nog snart, hoppas jah ;)

Kom precis hem från stallet,så slängde på mig lite mysigamjukiskläder och försökte värma mig lite. Det var sjukt kallt i stallet, så jag tänkte att jag skulle ta ett varmt bad men så var det tydligen ett rör som var paj.. såå typist jag som hade tänkt att bada kanske baste lite och göra lite hemma spa, men det sket sig ju såklart :'( !

Färgat håret !!

Tjeenare ;D

Nu är mitt hår jättemörkt!! Emma va snäll och färga mitt hår idag efter school, och måste erkänna att hon faktist är väldigt duktig på att färga!  Så Tack för hjälpen Gumman!! Eftersom att mitt smink rann och jag inte känner mig sugen på att fottas så lägger jag ut bilder på min nya hårfärg någon annan dag ist! 


(typ samma hårfärg som emma har på bilden har jag också nu)



Juste när jag skulle följa emma till bussen kom två polisbilar på gatan, den ena stanna vid oss och fråga om vi hade sett två killar springa förbi.. Så om någon sett två killar springa runt i sätra idag(Tisdag) så kan den ju höra av sig till polisen haha.. Men det va ändå läskigt att gå hem själv utan mobil efter det! Men som tur var lyckades jag komma hem oskadd ;D. Hoppas dom tar killarna, vet i och för sig inte vad dom hade gjort men om det är två polisbilar som letar efter dem så känner jag inte för att träffa dom påväh hem på kvällen. 

Har matteprov imrn och har inte pluggat ett skit :/ ångest!!!

Seven Pounds

Har glömt, eller rättare sakt jag har haft fullt upp så jag har inte hunnit skriva om bion jag såg i Söndags. Jag såg Will Smiths nya film Seven Pounds, will smiths första seriösa film haha. Men han spelade rollen jätte bra och det var inte alls konstigt att se honom i en drama film som jag trodde att det skulle vara innan.
Men kan bara varna för att det är gråtvarning på den filmen, nästan alla satt och grät lite i slutet. Förutom jag men jag har väldigt svårt att gråta inför andra, så det var nog inte så konstigt, men jag kan säga att det va väldigt nära att jag också börja böla där i slutet! Kan verkligen rekomendera den Filmen, man kan tro att det är en killfilm när man kollar på trailen, men skulle nog säga att det isf är mer en tjejfilm. Den är lite konstig i början men sen kommer alla pusselbitar på plats efter ett tag och slutet är helt underbart!! Så spring iväg och se den om ni inte vill missa en bra film!



Puss på er <33


Internetshopping!

Asos.com , min favorit sida när det gäller internetshopping! Hett tips om du vill frossa i snygga klänningar, sidan är dock inte svensk men skeppar s nällt över tillsverige, så det är bara att shoppa på ;)!


Thahah

TjenareTjenare ;D
Idag har det hänt två ovanligt skojsiga grejor i skolan, 
1;
Idag på svenska lektionen skulle vi läsa och bedömma texter som några andra 9or i skolan skrivit om jämnställdhet. Det va nån dum jävel som skulle skriva "Skulle lätt sätta på henne" men skrev ist "Skulle lätt sätta mig på henne", haha faan va vi garva!


2;
Vi skulle få lyssna på en övningsband till nationella provet i Engelska, men ist råkade hon sätta på fel band, ett band som bara lärarna får lyssna på inför np haha, så nu vet hela våran klass va det är för tema på np i engelska iår ;D, sen fick vi sluta tidigare om vi lova att inte berätta för de andra lärarna haha. Säger bara Yäss där satt den !



(no  lektion)

(Marc och jeppe redovisar no prylar)

(och dethär är vad johannaW roar sig med på no lektioner)


Nationella prov, bra när det gäller.. or not ..

Sitter i skolan och har precis skrivit klart min uppsatts i svenskan,.. Gick halt klart åt helvette,, kunde inte konsentrera mig och fick typ lite blackout. Typist mig faan. 
Aja skiit samma hoppas jag får Vg bara.  Nu har vi en låång rast efter som att provet håller på enda till lunch. 
Johanna har bjudit mig på kakor och festis (: och jag gjorde smoothie till mig själv igår som jag snart ska dricka upp, mumsmums!!
Aja kommer inte på något vettit att skriva så nu får dethär räcka, Puss på er <33


 
Smoothie är verkligen ett tips till alla som vill ha nått gått men oxå nyttigt. Jag älskaar smoothie, och dricker det mkt hellre än cola!

Favorit Trosor från TOPSHOP(:


Önskelistan är låång ;D !!


Bravo Johanna !!


(natts och jag provar sommar kläder, vill ha sommar)

Hahah idag hade vi nationellaprov, läsförståelse svenska.. Det va en text som handla om Natt gibb(ööh!?), och en fråga till texten "vilka olika spel nämner dom i texten förutom Wow?". Gissa va dumma jag skrev XD , Cs och Jolt Cola, haha Jolt Cola va tydligen en sorts Cola.. Så va liiite fel ute där! Kan ju säga att dom mobba mig rätt mkt efter det haha. Det skulle ha varit, Cs och poker haha.. Såå kan de gå när man inte pluggat på om dataspelen. Aja resten av provet gick iaf hyffsat bra ;)!

Måndags barn ,, njaa ;)

Tjjaaafan ! !

Såg på en ganska så bra film i Lördags, handla om någon tjejkock och hennes liv.. iaf så sa dom såhär:
Tjejkocken - Varför kan det inte finnas recept på hur man ska leva
Psykologen - Men du om någon borde ju vetat att dom bästa recepten är dom man kommer på själv.
Meen om man inte är duktig på att laga mat dååå??
Ååkej nu erg pe ju så att jag är ganska duktiå att laga mat, kommer jag att klara mig bra då eller haha :P ? I Hope so (:

Sen har jag tänkt lite på min läxa i No, som handlade om "det moderna sättet att skaffa barn",
Ja det va en super lång text om att man i framtiden bara skulle spärma lite i burkar och spara dom och sen sortera dom i tjej och kill burkar,, och sen spruta inn dom i tjejen.. Men va faan, vart tog det roliiga vägen ?? Tror nog att jag håller mig till "den gammeldaxa" metoden iaf ;)






Life is life, nana nanana (:



                 Du kan tycka att det är skit,
                                    och jag kan skita i vad du tycker (;

RSS 2.0